Moodle eies av det australske selskapet Moodle Pty Ltd, og støttes av et nettverk av over 200 utviklere og 71 Moodle Partnere over hele verden.

 

Med titusener av læringsmiljøer over hele verden, er Moodle klarert av små og store institusjoner og organisasjoner som Shell, London School of Economics, State University of New York, Microsoft og Open University. Med over 93 millioner brukere innenfor akademia, organisasjoner og næringsliv gjør dette Moodle til verdens mest brukte læringsplattform.

Nøkkelord: Brukervennlig, fleksibel, tilgjengelig, enkelt å tilpasse, sikker


Kontinuerlig utvikling

Moodle er lisensiert som åpen kildekode, som betyr at det blir kontinuerlig gjennomgått og forbedret til å dekke nåværende og nye behov hos sine brukere.

Tilgjengelig og mobil

Moodle er en web-basert løsning og kan nås fra hvor som helst i verden. Med et standard mobil-kompatibelt grensesnitt og kompatibilitet på tvers av alle nettlesere, er innholdet på Moodle plattform lett tilgjengelig og konsistent uavhengig av nettleser og enhet.

Designet for å støtte undervisning og læring

Med over 10 års utvikling styrt av sosial konstruksjonistisk pedagogikk, leverer Moodle et robust sett med læringsverktøy for elever samt et bra samarbeidsmiljø som skal være med å styrke både undervisning og læring.

Læringsplattform med alt-i-ett

Moodle har et enormt utvalg av funksjoner og det mest fleksible settet med verktøy, som støtter både blandet læring og 100% nettbaserte kurs.

Fleksibelt og lett å tilpasse

Ettersom Moodle er åpen kildekode, kan det tilpasses på mange måter og formes til hver enkelt kunde. Du kan utvide din Moodle portalens funksjoner ved hjelp av tilleggsmoduler som finnes fritt tilgjengelig, eller er spesialskrevet for ditt behov - mulighetene er uendelige. 

Skalerbar til enhver størrelse

De minste Moodle-portalene har bare noen titalls brukere og de virkelig store har mange hundre tusen brukere. Moodle kan skaleres for å støtte behovene til både små klasser og store organisasjoner. På grunn av sin fleksibilitet og skalerbarhet, har Moodle blitt tilpasset for bruk i utdanning, næringsliv, non-profit og offentlig sektor. 


Robust, sikker og privat

Forpliktet til å ivareta datasikkerhet og personvern, er sikkerhetskontrollene i stadig utvikling og implementert i Moodle utviklingsprosesser og programvare for å beskytte mot uautorisert tilgang, tap av data og misbruk.