Over 100 millioner brukere på verdensbasis!

Moodle når nye høyder. Åpen kildekode gir Moodle en rivende utvikling og eksponentiell vekst i hele verden.

20X Norges befolkning

Lukk øynene og se for deg at du samler hele Norges befolkning foran deg. Tenk deg at du ganger opp denne mengden mennesker med en faktor på 20. Da har du antall Moodlebrukere av på verdens basis i dag – 100 millioner mennesker!

 

Moodle – et globalt samarbeidsprosjekt

En svimlende stort antall lærende individer av ulik nasjonalitet, kulturer, etnisitet og hudfarge. En verdensomspennede stor familie og global bevegelse som alle har det til felles at de utvikler sin egen læring og øker sin egen kompetanse ved hjelp av ett og samme verktøy – Moodle.

Martin Dougiamas - Grunnleggeren av Moodle LMS

Grunnleggeren, Martin Dougiamas, hadde vel i sine villeste fantasier aldri drømt om at det pedagogiske og sosial konstruksjonistisk baserte verktøyet, som han startet med å utvikle på egenhånd, skulle få en slik enorm utbredelse. Det skjøt virkelig fart når Martin bestemte seg for at Moodle skulle være åpen kildekode.

Versjon 1.0 ble sluppet 20. august 2002. Siden har Moodle vært igjennom en rivende utvikling. Et avgjørende grep var å lisensiere læringsplattformen som åpen kildekode. Programvaren blir kontinuerlig gjennomgått og forbedret og utviklere fra hele verden bidrar. Et gigantisk globalt samarbeidsprosjekt som etter år med kontinuerlig utvikling har ført til at Moodle leverer et robust sett med læringsverktøy.

Moodle benyttes i dag i 232 land. Utviklingen er sikret finansiering ved hjelp av et nettverk som består av 84 Moodle Partnere rundt omkring i verden. eFaktor er en av disse. Som kunde hos oss bidrar du også til denne sterke utviklingen. Vi gleder oss til fortsettelsen og vet at det er mange spennende og gode endringer på gang.

 
Takk for at dere er med på laget og bidrar – uten dere hadde verken Moodle eller eFaktor vært der vi er i dag!