Efaktor deltok på Moodle Moot 2019 i Barcelona

Moodle Moot er en stor internasjonal konferanse for alle Moodle-partnere og leverandører av tilleggs- moduler til Moodle. Her diskuteres alt fra hvordan lage bedre kurs til nye moduler i Moodle. Som den første Moodle-partnere i verden, satte Efaktor opp en Workplace portal for en kunde. Vi hadde en meget vellykket migrering av AOF sin kursplattform fra standard Moodle til en felles Workplace installasjon på acampus.no. I forbindelse med dette ble daglig leder Alf Martin Johnsen intervjuet på Moodle Moot 2019.

Intervju med daglig leder Alf Martin Johnsen

Hva er Moodle Workplace?

Workplace inneholder alt du finner i standard Moodle.

I tillegg har Workplace:

  • Kompetansestyring gjennom Programmer og Sertifiseringer.
  • Kursbevisgenerator som brukes til å lage kursbevis som automatisk tildeles når betingelsene i kurs, programmer eller sertifiseringer er møtt.
  • Multi-tenancy. Dette er støtte for flere separate organisasjoner på samme portal. De er helt atskilt, men dere kan likevel dele kurs på tvers om det trengs.
  • Organisasjonsstruktur med stillinger og stillingstildelinger. Kan ha så mange nivåer en måtte ha behov for.
  • Avansert rapport-generator: Her lager dere de rapportene dere har behov for og tildeler dem til de som skal ha tilgang til dem.
  • Dynamiske regler: Her setter dere enkelt opp automatisering som f.eks.: Ved fullført kurs tildeles kursbevis A, og du meldes automatisk inn i neste kurs 2.
    Eller: fordi du jobber med stillingstildelingen XXX på arbeidsstedet YYY, skal du  automatisk meldes på sertifisering ZZZ.

Kontakt oss for bestilling av Workplace portal, – trykk her