Rådgivning

Efaktor er spesialist på e-læring og vi arbeider for å finne riktig løsning for deg. Dette kan enten være i form av et tradisjonelt LMS eller en mer åpen løsning som WordPress. Noen av tjenestene vi utfører er:

  • Kursutvikling
  • Behovsanalyse
  • Nettpedagogikk
  • Opplæring

E-læring

Efaktor er norsk Moodle Premium partner og tilbyr ulike løsninger med Moodle som LMS. Moodle er verdens mest brukte LMS med godt over 270 millioner brukere på verdensbasis.

Om du har en Moodleportal gjennom oss vil du ha et driftssikkert LMS med 99,5% garantert oppetid. I tillegg får du selvsagt full tilgang til alle Moodles funksjoner + godkjente tilleggsmoduler.
 (Avhengig av Basic, Plus eller Premium).

Mange av våre kunder starter ofte med Moodle Basic til en rimelig pris og oppgraderer til en annen pakke når det blir behov for det.

Vi tilbyr også løsninger basert på WordPress med utvidelsen Learnpress.

Utvikling og integrasjon

Efaktor kan vise til mange utviklings- og integrasjonsjobber for sine kunder. Vi setter opp Single Sign On, FEIDE, ID-porten, kobling mot eksterne databaser osv. Vi kan også integrere med eksterne studiesystemer via IMS Enterprise eller andre formater kunden måtte ønske.

Våre utviklere har for eksempel utviklet et komplett kompetansestyringssystem som gir deg full oversikt over dine medarbeideres godkjenninger, og lar deg enkelt sette opp nye. Vi lager alle tilleggsfunksjoner du har behov for til avtalt tid og pris.

Dersom du har behov for en tilleggstjeneste i Moodle kan du ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

Kursutvikling

Dersom dere trenger hjelp til kursproduksjon hjelper vi dere gjerne. Dere vil da få profesjonell hjelp  med pedagogisk tilrettelegging av innhold, presentasjon og praktisk gjennomføringsopplegg for kursene.

Vi har pedagoger som har lang erfaring med å tilpasse elæringskurs, og kan gi gode råd om hvordan dette best kan gjøres. Vi kan bidra med innholdsproduksjon, oversetting, bilde-og videobruk m.m.

Vi holder også kurs for kursutviklere. Vår kursansvarlig vil da kunne komme til dere og holde et innføringskurs i kursutvikling, slik at dere kommer godt i gang med elæringsproduksjonen.

Design

Mange ønsker seg eget design på læringsplattformen. Efaktor kan både lage egne skreddersydde design eller tilpasse et standarddesign til deres profil. Et tilpasset design er i de fleste tilfeller det beste siden det er raskt og enkelt å sette opp og vedlikeholde. Om dere har avanserte designbehov har vi en egen webdesigner/utvikler som knapt setter noen begrensninger på hva vi kan levere.

Opplæring

Når dere har bestilt Moodle læringsportal, sørger vi for at dere får opplæring i hvordan ta i bruk verktøyet dere har fått. Efaktor har egen kursansvarlig som kommer til dere og holder administrator- og kursutviklingskurs. På denne måten vet vi at dere vil få utbytte av Moodle installasjonen deres og kan bli gode på læringsverktøyet.

Ikke tid eller anledning til å gjennomføre et heldagskurs? Da kan vi kjøre korte webinarer for dere i ønsket intervall og lengde slik at dere får fordelt opplæringen over noe tid. Mange opplever dette som enda mer lærerikt siden en får praktisert selv mellom hvert webinar.

Klikk her for å se våre kurstilbud

Support

Efaktor tilbyr support på sine tjenester. Alle kunder har som standard en generell supporttilgang via vår supportavtale.

Efaktor har mange små og store kunder og vi er stolte av at kundene våre berømmer oss for rask og god respons på henvendelser. Vi lærer våre kunder godt å kjenne over mange års samarbeid. Derfor får vi god oversikt over deres behov og hvordan vi kan hjelpe dere best mulig.

Ved større behov tegner vi egen supportavtale tilpasset den enkelte kunde.
Alle supporthenvendelser legges inn i vårt supportsystem på https://support.efaktor.no eller sendes på epost til support@efaktor.no. Du holdes da løpende oppdatert om din henvendelse til den er ferdigbehandlet.

Mer informasjon om supportavtale, trykk her!

Hosting

Efaktor tilbyr hosting av Moodle med flere ulike pakkeløsninger avhengig av hvor mye lagringskapasitet og funksjonalitet det skal være på portalen. Vi setter opp din Moodle for alt fra f.eks. 50 brukere til datacluster med kapasitet til hundretusenvis av brukere.

Mange av våre kunder starter ofte med Moodle Basic til en rimelig pris og utvider når det er behov for det.

Om behovet øker kan en også oppgradere til en annen av våre pakker med mer funksjonalitet.

Som standard lagres alle data i ett av våre to serverparker i Oslo.
Kunder som ber spesielt om AWS (fra Amazon) får dataene lagret i Stockholm.

Ta kontakt og få et tilbud basert på deres behov.