Våre tjenester

Efaktor streber etter å gi sine kunder alle verktøyene de trenger for å skape et knutepunkt for nettbasert læring, med Moodle som leverandør. Vårt erfarne og kompetente team som spenner over to land, tilbyr en rekke tjenester, inkludert hosting, utvikling, opplæring, support, kursutvikling, design og rådgivning.

Som sertifisert Moodle Premium-partner garanterer vi best mulig service mens vi hjelper våre kunder nå sine mål.

Utvikling og integrasjon

Efaktor kan vise til mange utviklings- og integrasjonsjobber for sine kunder. Vi setter opp Single Sign On, FEIDE, ID-porten, Microsoft/Google-pålogging, VIPPS, kobling mot eksterne databaser osv. Vi kan også integrere med eksterne CRM/ERP-systemer og andre løsninger som vil motta informasjon fra Moodle.

Våre utviklere kan utvikle utvidet og ny funksjonalitet på bestilling. Vi lager de tilleggsfunksjonene du har behov for.

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

Kursutvikling

Dersom dere trenger hjelp til kursproduksjon, hjelper vi dere gjerne. Dere vil da få profesjonell hjelp med pedagogisk tilrettelegging av innhold, presentasjon og praktisk gjennomføringsopplegg for kursene.

Efaktor har pedagoger som har lang erfaring med å tilpasse e-læringskurs, og kan gi gode råd om hvordan dette best kan gjøres. Vi kan bidra med innholdsproduksjon, oversetting og utvikler kurs både i Moodle og Articulate.

Ønsker du opplæring i å utvikle kurs selv? Vi tilbyr også kurs i kursutvikling, gjerne sammen med nettpedagogikk og universell utforming slik at dere er best mulig rustet til å skape kurs som når målene dere har satt.

Nettpedagogikk

For at e-læringen skal gi ønsket resultat for deltageren og for organisasjonen som helhet må vi lage e-læringskurs som fremmer nettopp gode læresituasjoner. Med litt innsikt i prinsipper og verktøy for nettpedagogikk blir veien til mål tydeligere og sjansen for å «treffe blink» blir større.

Vi kan bistå med opplæring i nettpedagogikk og tilpasser det etter deres behov. Det kan være alt fra fysiske workshopper til kortere sesjoner via nett. Vi kan også bistå med tips og tilbakemeldinger når du står i en konkret kursproduksjonsprosess.

Design

Mange ønsker seg eget design på læringsplattformen. Efaktor kan både lage egne skreddersydde design eller tilpasse et standarddesign til deres profil. Et tilpasset design er i de fleste tilfeller det beste siden det er raskt og enkelt å sette opp og vedlikeholde. Om dere har avanserte designbehov har vi en egen webdesigner/utvikler som knapt setter noen begrensninger på hva vi kan levere.

Opplæring

Når dere har bestilt Moodle læringsportal, sørger vi for  opplæring i hvordan ta i bruk verktøyet dere har fått. Det inngår fire timers administrator-opplæring i etableringskostnadene våre og vi tilbyr også mer hvis det er ønskelig.

Dere velger selv om kurs skal gjennomføres digitalt eller på lokasjon hos dere.

I tillegg til selve oppsettet av Moodle, tilbyr vi også opplæring innen Kursutvikling, Nettpedagogikk og Universell utforming. Alle tilbys både digitalt og på lokasjon, alt etter hva kunden trenger. Ta kontakt for et tilbud!

Support

Vi tilbyr support på alle våre tjenester. Alle kunder har som standard en generell supporttilgang via vår supportavtale.

Efaktor har mange små og store kunder og vi er stolte av at kundene våre berømmer oss for rask og god respons på henvendelser. Vi lærer våre kunder godt å kjenne over mange års samarbeid. Derfor får vi god oversikt over deres behov og hvordan vi kan hjelpe alle best mulig.

Ved større behov tegner vi egen supportavtale tilpasset den enkelte kunde.

Alle supporthenvendelser legges inn i vårt supportsystem på support.efaktor.no eller sendes på epost til support@efaktor.no. Du holdes da løpende oppdatert om din henvendelse til den er ferdigbehandlet.

Hosting

Efaktor tilbyr hosting av Moodle med flere ulike pakkeløsninger avhengig av hvor mye lagringskapasitet og funksjonalitet det skal være på portalen. Vi setter opp din Moodle for alt fra f.eks. 50 brukere til en større løsning med kapasitet for hundretusenvis av brukere.

Om behovet endres over tid, kan en også oppgradere til en annen av våre pakker med mer funksjonalitet etter hvert.

Som standard lagres alle data i en av våre to serverparker i Oslo. Kunder som ber spesielt om AWS (fra Amazon) får dataene lagret i Stockholm

Ta kontakt og få et tilbud basert på deres behov.

Rådgivning

Efaktor er spesialist på e-læring og vi jobber for å finne riktig løsning for deg. Dette kan enten være i form av et tradisjonelt LMS eller en mer omfattende løsning med koblinger til andre systemer dere allerede har.

Vi hjelper dere i gang og skaper en oversikt over hva som blir den beste løsningen for dere. Stort eller lite, vi setter det sammen til det du trenger.

E-læring

Efaktor er norsk Moodle Premium partner og tilbyr ulike løsninger med Moodle som LMS. Moodle er verdens mest brukte LMS med godt over 270 millioner brukere på verdensbasis.

Om du har en Moodleportal gjennom oss vil du ha et driftssikkert LMS med 99,5% garantert oppetid. I tillegg får du selvsagt full tilgang til alle Moodles funksjoner, samt godkjente tilleggsmoduler. (Avhengig av Basic, Plus eller Premium).